Skip to content

Talonrakennuspaketti kattavasti yhden luukun kautta

Sampsa Aitta perheineen valitsi Kerasanin uuden kotitalonsa rakentajaksi, eikä tuota valintaa ole tarvinnut jälkeenpäin katua.

”Päädyimme uuden talomme rakennuksessa Kerasanin valmispakettiin. Urakka sisälsi siis kaiken tontilla aiemmin olleen talon purkamisesta ja maanrakennustyöstä uuden talon rakentamiseen ja nurmikon kylvämiseen asti.

Meidän kohdallamme kyseessä on paritalokokonaisuus, jossa talot on yhdistetty autokatoksella, mutta yhteisiä ulkoseiniä ei ole. Projektimme alkoi vuoden 2021 syksyllä, ja pääsimme muuttamaan uuteen 117 neliön kotiimme keväällä 2022.”

Kustannustehokas palvelu laadusta tinkimättä

Kerasanin palvelu oli Aitan mukaan projektin aikana kattavaa ja asiakkaan näkökulmasta hyvin selkeää.

”Maksoimme talonrakennuspakettia osissa projektin etenemisen mukaan. Asioin itse pääasiassa Kerasanin toimitusjohtaja Tuomo Moilasen kanssa, ja työmaalla käydessäni sain myös timpureilta ja muilta työntekijöiltä asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa rakennusprosessista.”

Myös työn laatu oli hintaansa nähden korkealla tasolla ja kädenjälki siistiä niin sisällä kuin ulkonakin.

”Talonrakennuspaketti oli meille kustannustehokas ratkaisu, eli Kerasanin hinnoittelu vastaa laatua erinomaisesti. Palvelu ei ole missään nimessä kalleimmasta päästä, mutta työn jälki on kuitenkin korkealla tasolla. Esimerkiksi talon sisustuspuolenkin ratkaisut tehtiin tyylikkäästi, siististi ja vieläpä tehokkaasti”, Aitta kehuu.

Paketin avulla asiakas säästyy ylimääräiseltä huolehtimiselta

Kustannustehokkuuden lisäksi Aitta mainitsee Kerasanin vahvuuksiksi sujuvan vuorovaikutuksen ja sen, että kaiken kattavan talonrakennuspaketin avulla asiakkaalta voidaan säästää harmaita hiuksia.

”Kerasan on sopivan kokoinen yritys, mikä tarkoitti meidän näkökulmastamme sitä, että kommunikaatio pelasi heidän kanssaan todella hyvin ihan johtoa myöten. Kaikki meni oikein jouhevasti, eli mistään ei tarvinnut vängätä projektin aikana ja sovituista asioista pidettiin kiinni.

Kerasanin valttina näen kyvyn ja asiantuntemuksen tarjota koko talonrakennusprojektia yhtenä pakettina maanrakennuksesta lähtien. Se helpottaa huomattavasti etenkin sellaisia asiakkaita, joilla ei ole kertynyt kokemusta rakennusalasta ja taloprojektiin liittyvistä töistä. Kerasanin avulla asiakkaan ei siis tarvitse alkaa itse hankkimaan erikseen esimerkiksi maanrakennusurakoitsijaa, sokkeliurakoitsijaa, timpureita ja sähkömiehiä, vaan kaikki hoituu yhden luukun kautta avaimet käteen -tyylisenä palveluna.

Voisin suositella Kerasania muillekin osaavaa ja kattavaa talonrakennuspalvelua kaipaaville, ja olenkin itse asiassa ehtinyt jo niin tehdä.”